Esteu aquí

Diàleg amb "El Capital" de Marx

Data 1ª edició: 
octubre, 2018
ISBN: 
978-84-947201-3-0
20,00 €

A hores d’ara, i després d’uns anys de declivi, observem un nou interès per l’obra de Marx: els arxius dels seus escrits es baixen cada dia des d’Internet i els seus llibres es tradueixen i publiquen en gairebé totes les llengües. Els seus conceptes més sucosos (teoria del valor, plusvàlua, acumulació, formes i composició del capital, taxa decreixent de guany, renda de la terra...) s’estudien i amplien a tort i a dret.
 
Diàleg amb El Capital de Marx aplega un conjunt d'explicacions, esquemes i exemples pràctics que permeten endinsar-nos en la lectura ordenada dels vint-i-cinc capítols del llibre primer d'El capital, l’únic que va sortir d’impremta en vida del revolucionari alemany.
 
Cal insistir, però, que aquest treball no s’ha de veure com una drecera per eludir “els pendents pronunciats” d’El capital. Tampoc n'és, en cap sentit, un substitut. Només permet algunes maniobres temporals de preparació, entrenament i aproximació, que seria recomanable d’acompanyar, des del primer moment, de la lectura directa de la font originària.

Títol: Diàleg amb El capital de Marx?
Autor: Antoni Puig Solé
Editorial: Edicions del 1979
Col·lecció: «Llevat», 16
Portada: Jordi Borràs
Pàgines: 366
Dimensions: 15,5x23
Edició: Octubre del 2018
Preu: 20€
ISBN: 978-84-947201-3-0