Esteu aquí

Reviure els fets: Memòries polítiques (1960-2020)

Data 1ª edició: 
desembre, 2020
ISBN: 
978-84-94721-8-5
18,00 €

El llibre que teniu entre les mans és el relat, des de l'ex­perièn­cia personal, d'uns aspectes amagats del ressorgiment de tot un poble; l'explicació d'allò que alguns qualifiquen de miracle, però que no és cap altra cosa que l'acumulació de vides compromeses que pensen i lluiten per l'alliberament col·lectiu.

En aquestes memòries polítiques, l'autor s'esforça per aportar una visió de conjunt a la seva activitat militant continuada amb la voluntat d'exposar un reguitzell d'idees, raonaments, preses de posició i accions que han anat seguint el desplegament d'un moviment polític nou, l'independentisme contemporani, que, havent tingut una primera brotada als anys vuitanta del segle passat, ha fet l'eclosió massiva a inicis del XXI.

No hi trobareu, doncs, cròniques èpiques ni contes a la vora del foc, sinó la realitat crua d'uns fets i la narració d'un compromís de centenars i milers de persones que el poder establert ha volgut oblidar durant anys, però que ara es troben protagonitzant esdeveniments singulars.
 

«El llibre d'en Carles són unes memòries dures, amb un punt d'amargor en alguns passatges, però tenen el valor de representar seixanta anys de trajectòria incombustible. De ser-hi sempre, sense esperar res a canvi.»

Pròleg d'Albert Botran, historiador.

«I, sobretot, aquesta lectura és del tot necessària si es volen trobar elements per a millorar la lluita per la independència en l'actual context de trasbals i enrenou polític.»

Epíleg de Guillem Fuster, portaveu de Poble Lliure.